2012. Február 8.

Dátum: 2012. február 8. szerda, kategória: Napló, írta: Gosztonyi Fanni

Warning: Creating default object from empty value in /home2/buspit73/public_html/fenymadaregyesulet.info/wp-content/plugins/linklaunder-seo-plugin/nusoap.php on line 75
Mica jobban van: tegnap este kifakadt a fején a dudor, és kiderült, hogy genny volt benne. Legalább nem a koponyája tört be… Már biztos, hogy rendbe jön, mert már tud nyávogni, dagasztani, sőt, kiugrani a kosárból. Estére már nem csak tejet ivott, hanem a macskakonzervet is megette.
A gyerek is meggyógyult! :-)
Még mindig nagyon hideg van, reggel olyan köd volt, mintha a semmi közepén lettünk volna. Minden zúzmarás, a lovak is. A vasvilla csak azért nem fagy a kezemhez, mert éjszakára beviszem a házba. Amúgy két kesztyűben működök.
Elfogyott a kenyerünk, ezért ma nekiálltam sütni, úgyis begyújtok a kemencébe minden nap. Jó, hogy legalább tűzifánk még van!

Fénymadár Egyesület

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

*


A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>Oldalak: 1 - 11