2012. augusztus 18. Huculösvény

Dátum: 2012. augusztus 18. szombat, kategória: Napló, írta: Gosztonyi Fanni

Warning: Creating default object from empty value in /home2/buspit73/public_html/fenymadaregyesulet.info/wp-content/plugins/linklaunder-seo-plugin/nusoap.php on line 75

Újra huculösvény, újra verseny! Gyömbér tiszta ideg. Verseny előtt már meg is kapjuk a pályarajzot, mindenki ide-oda cikázik az akadályok között. Kiderül, hogy nem csak a pályán lesznek a gyerekkategória akadályai, hanem át kell menni a patakon is, a hídon. Ha tudtuk volna, előző nap gyakoroljuk. Most már Szandi is tiszta ideg. Próbálom neki nyugodt hangon elmondani, hogy melyik akadályra hogy menjen rá, mire figyeljen, és mit hagyjon ki, pl. a farönkökön való átsétálást, mert ezt a feladatot Gyömbér ugorva oldja meg. A bemelegítő pályát nem nagyon sikerül megtalálni, megpróbálom a hucul lovat lefárasztani futószáron. Teljesen esélytelen a dolog. Végre sorra kerülünk, Gyömbér egyáltalán nem akar versenyezni. És különben is, nem érti, hogy mikor tegnap már mindent megcsinált, minek most megint idejönni. Ráadásul itt van egy csomó ember is! A startvonalnál aztán úgy dönt, hogy inkább visszafordul a többi hucul lóhoz. Megengedik, hogy segítsek nekik: visszairányítom őket a kezdőponthoz, és mondom Szandinak, hogy egy kicsit csapkodja már meg ennek a drága hucul lónak a fenekét, hogy elinduljon a megfelelő irányba! Nem úgy tűnik, hogy érti, mit mondok. A hucul lovat átlököm a startvonalon, ő meg ugyanazzal a lendülettel visszamegy a többiekhez. Szandi feladta, már sír. Leszállítom a lóról, és gyorsan keresek egy gyereket, aki határozottan végigviszi GyömbérKE drágát a pályán. Szandi zokogva borul a nyakamba. Találok egy fiút, aki elvállalja a lovaglást. Versenyen kívül indul. A starvonalnál Gyömbér megint beveti a „vissza a többiekhez” című manővert, de ezúttal nem jön be neki: kap kettőt a hátsó felére. Aztán mennek egy hibátlan pályát… Jól gondoltam: a farönkökön akkorákat ugrik, hogy csak nézünk.

Azt hiszem, van még hová fejlődnünk Szandival. Jövőre újra megpróbálunk elindulni Szigetcsépen, hátha addigra határozottabb lesz, és erősödik is egy kicsit!

Fénymadár Egyesület – Huculösvény

One Response to 2012. augusztus 18. Huculösvény

  1. Szandii szerint:

    hát igen…. “kissé” elrontottam a dolgokat :// de hát ha az az ember nem lett volna ott.. lehet h jobban ment volna :| | de nem baj majd most Szigetcsépen letarolunk mindenkit a pályáról :D D :) )

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

*


A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>Oldalak: 1 - 11