2012. Április 22.

Dátum: 2012. április 22. vasárnap, kategória: Napló, írta: Gosztonyi Fanni

Warning: Creating default object from empty value in /home2/buspit73/public_html/fenymadaregyesulet.info/wp-content/plugins/linklaunder-seo-plugin/nusoap.php on line 75

Tegnap végre egész délelőtt esett az eső: nálunk a hó óta nem volt ennyi csapadék. Az igaz, hogy én is többször eláztam, amikor folytatni szerettem volna a villanypásztor javítást, de nem bántam. Ma be is fejeztem, és több napi munkám gyümölcseként délután kiengedtem a huculokat a legelőre. Persze majdnem szívbajt kaptam, amikor Rege, megérezve a szabadságot, felcsapta a farkát, és szélsebes vágtában elindult leghátra. Hucul csikó kora óta nem volt itt: csak remélni tudtam, hogy a villanypásztor még időben megállítja. Aztán a következő körben Hajnallal együtt indultak neki, és csak két távolodó pontot láttam belőlük. Amikor visszatértek, Gyömbér és Zápor is kedvet kaptak egy kis versenyre, így már négy kicsi távolodó pontot figyelhettem izgatottan. Még szerencse, hogy Gombi és Ékköves a fűvel voltak elfoglalva, nekik most az a legfontosabb, hogy minél előbb teleegyék magukat. Egy idő után már látszott, hogy Rege nemcsak hosszában, de keresztben is tisztába lett a legelő méreteivel, és én is megnyugodtam, amikor mindenki elkezdett végre legelni. (a képen Rege van, végre lehajtott fejjel…)
A keltetőben nagy a nyüzsgés: estére már több mint húsz pipi kelt ki. Csináltunk nekik egy „bölcsit”, ahová az „újszülött osztályról” átrakjuk azokat, akik már megszáradtak. Itt jó meleg van, sikerült szereznem egy infralámpát is, biztosan nem fognak megfázni.
Gyömbér oda-vissza átmegy a mérleghintán, már a kislánnyal is. Ma nagyon szépen megcsinált mindent, nagyon elégedett voltam vele, de a mai edzés után úgy döntöttem, hogy az ugrást ki fogjuk hagyni a huculösvényen.

Fénymadár Egyesület

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

*


A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>Oldalak: 1 - 11